J. Bakerstraat 69 1311GC Almere
Elke dag geopend!

naarden

..

AL ONZE VOERTUIGEN WORDEN KILOMETERVRIJ VERHUURD

BUSJE HUREN Naarden
Een busje huren in Naarden? De stad en omstreken afgestruind naar een goede prijs? Bij Busverhuur Almere huur je een betrouwbaar busje voor een scherpe prijs. Dat kan gewoon hier online: snel en ongecompliceerd. We zijn zeven dagen in de week open en makkelijk te bereiken. Wat het ook is dat je moet vervoeren, een busje huren in Naarden bij Busverhuur Almere kan altijd, is snel geregeld en je rijdt ook nog eens kilometervrij.
Een busje huren in Naarden is erg handig wanneer je bijvoorbeeld nieuwe (of oude) meubels moet vervoeren, zware spullen moet vervoeren die niet in een doorsnee kofferbak passen, je tuin opnieuw moet inrichten of wanneer je iets naar een klant moet brengen of iets moet ophalen. Genoeg redenen om voor een dag een busje te huren in Naarden. Met de bussen van Busverhuur Almere ben je verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit voor een goede prijs. Bij Busverhuur Almere hebben we veel verschillende formaten busjes waar je uit kunt kiezen. Zo is er altijd het juiste busje voor jouw behoeften.

BUSJE HUREN IN Naarden BIJ Busverhuur Almere:
U huurt bij ons kilometervrij – altijd!
Busje huren Naarden: vanaf € 50,- per dag
Wij bieden een laagste prijsgarantie
7 Dagen per week bereikbaar
Rijden door heel Europa zonder toeslag

BESTELBUS HUREN Naarden
Iets te vervoeren? Een bestelling die op tijd bij een klant moet zijn, maar je eigen bus is stuk? Extra vervoer nodig vanwege overweldigende drukte? Dan is een busje huren in Naarden geen slecht idee. Bij Busverhuur Almere kun je een busje ook huren voor een langere periode dan een dag. Als noodoplossing bij drukte of bij gebrek aan vervoer is het handig om voor een langere periode – bijvoorbeeld een week – een busje te huren. We hebben een breed scala aan bestelbusjes die je altijd kan huren, kilometervrij en zonder toeslag binnen Europa.

PERSONENBUSJE HUREN Naarden
Bij Busverhuur Almere kun je ook terecht om een personenbus te huren. Erg handig wanneer je met een kleine tot middelgrote groep op excursie, vakantie of wintersport gaat. Of voor een bedrijfsuitje. Onze personenbussen hebben ruimte voor maximaal negen personen.

BUSJE HUREN Naarden VOOR VERHUIZING
Verhuizing? Huur een busje in Naarden! Met onze busjes is geen verhuizing te moeilijk. Gaat het om een paar kleine spullen? Dan heb je genoeg aan een Fiat Ducato. Worden het een paar kleine meubels dan heb je genoeg aan een kleine Fiat Ducato. Heb je besloten Naarden te verlaten en in Almere te gaan wonen? Dan biedt een Fiat Ducato met laadklep uitkomst. Vragen over de capaciteit en de beschikbaarheid van onze busjes? Stel ze ons via 036 – 549 8000 of stuur een e-mail naar info@busje-huren-almere.nl.

BUSJE HUREN Naarden KILOMETERVRIJ
Bij Busverhuur Almere kom je nooit voor nare verrassingen te staan. Bijvoorbeeld als je een paar kilometer te veel hebt gereden. Bij ons is een busje kilometervrij huren de normaalste zaak van de wereld. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je een busje wil huren in Naarden.

ZEKERHEID, ONGECOMPLICEERD EN IN 5 MINUTEN GEREGELD
Busje huren in Naarden? Bij Busverhuur Almere betaal je de beste prijs, want wij bieden een laagste prijsgarantie! Tevens zijn we zeven dagen per week geopend en kan je bij ons een busje huren met Rijbewijs B. Je hoeft dus niet in het bezit te zijn van een speciaal rijbewijs en je hebt ook geen aparte chauffeur nodig. Ga je over de grens? Als je bij ons een busje huurt, dan kun je door heel Europa rijden zonder toeslag.
Direct een busje huren in Naarden kan eenvoudig via de website. Hier kun je tevens gelijk extra opties aangeven om bij het busje te huren, zoals een trekhaak, winterbanden, spanbanden en een transport hondje. Ongecompliceerd en snel geregeld. Wanneer je huurt bij Busverhuur Almere kun je er zeker van zijn je busje klaar staat op het tijdstip dat je deze hebt gereserveerd. Mocht het door jouw uitgekozen busje niet voorradig zijn, dan zorgen wij voor een vervangend model dat minstens evenveel kan vervoeren. Reserveren kan bij ons ook telefonisch via 036 – 549 8000 of stuur een e-mail naar info@busje-huren-almere.nl. Extra informatie over huren en betalen vind je hier.